курсове

Обща информация за курсовете

Фирма ИТЕС-ЕООД предлага обучение за ученици, студенти и граждани, съобразено с тяхната заетост.
Обучението може да бъде групово или индивидуално и се провежда в зала на „ИТЕС”.

Фирма ИТЕС-ЕООД осигурява обучение и на компании, съобразено с работното време и техните специфичните изисквания. Обучението може да бъде групово или индивидуално и да се провежда в учебна база на фирмата възложител или в зала на „ИТЕС”.

Всички курсове са изцяло с практическа насоченост.

Курсовете се провеждат два пъти в седмицата

Курс по програмиране на C/С++

Програмиране на C/С++

Курсът се състои от две части - първа и втора

Курс по програмиране на JAVA

Курсът се състои от две части - първа и втора

Курс по Web програмиране PHP и MySQL

PHP е един от най-популярните и широко използвани в Уеб езици. PHP работи на уеб сървър, който изпълнява PHP скриптове, както и обработката на динамични уеб страници. PHP в комбинация с Linux, Apache и MySQL (LAMP platform) е много лесно, стабилно и с ниска цена open - source решение за широка гама от уеб приложения.

Курсът се състои от две части - първа и втора

Курс по Web design - HTML5, CSS3, Java script

Този курс предлага възможност за курсистите да придобият знания за разработка на WEB страници чрез използване на елементи и инструменти от класическата технология HTML.

В допълнение се разглежда и обръща сериозно внимание на един от най-използваните в последно време подходи за разработване на WEB страници - Cascading Style Sheets (CSS).

Курс по администриране под Windows

Курсът обхваща особености, свързани с инсталирането и конфигурирането на Windows Server с цел управление и администриране на мрежа, базирана изцяло на операционна система Windows.

Сериозно внимание се обръща на Active Directory, основен елемент чрез който се реализира контрола на хостове и потребители и ползваните от тях ресурси в изградената мрежа.

Курс по администриране под LINUX

Операционната система LINUX е една от най-често използваните в областта на компютърните мрежи за изграждане на сървърни конфигурации. Едно от основните нейни предимства е факта, че тя е безплатна.

Курсът се състои от две части - първа и втора

Курс по компютърни мрежи

Курсът се състои от две части - първа и втора

Компютърни мрежи - Part 1

Целта на курса е да осигури на участниците знания в областта на информационните технологии и умения, необходими за проектиране, изграждане и поддръжка на малки и средно големи по размер мрежи. Това дава възможност на курсистите да си намерят работа и да продължат своето образование и обучение в областта на информационните технологии и компютърните мрежи.

Курс по асемблиране на компютър

Това е специализиран курс по компютърен хардуер и софтуер и дава задълбочени познания по компютърен хардуер и операционни системи.

Изучават се основите на хардуерните и софтуерните компоненти, а също така се придобива и ценен практически опит в областта на поддръжката и безопасността при работа с компютърни системи.

Абонирай се за RSS - курсове